МПМ хотел Калина гардън ще остане затворен за лято 2020

thumb image

Уважаеми гости на МПМ хотел Калина гардън,

С настоящото, бихме искали да Ви информирамe, че безпрецедентна ситуация в която се намираме в момента,  ни принуди да вземем трудното решение да остане затворен през настоящия летен сезон 2020.

За това вече сме уведомили и всички наши гости партньорски фирми с валидни резервации в хотела за този летен сезон.

Благодарим на нашите най-верни приятели и гости които отново ни предпочетоха пред всички останали хотели в Слънчев бряг.

В този труден за нас момент, основна наша грижа е да останем отговорни към всички тези които ни избраха за своята лятна почивка и да предложим подходяща алтернатива.

За всички гости с валидни резервации в МПМ хотел Калина гардън ще предоставим настаняване в друг обект от нашата верига – МПМ хотел Астория 4* Слънчев бряг като ще запазим всички детайли по оригинално потвърдените резервации. В допълнение към това всички гости с активни към днес резервации ще могат да се възползват и от чадъри и шезлонги в обособената зона на плажа пред МПМ хотел Астория  напълно безплатно.

Ако Вашата резервация е направена през туроператор или травъл агент, моля свържете се с него за допълнителна информация относно организацията на Вашето пътуване.

Вярвайки, че ни очакват по-добри времена сме отправили поглед към следващия сезон лято 2021. Бихме искали да Ви информираме, че продажбите за него са вече отворени както на нашия уеб сайт така и в различни он-лайн пладформи за резервации, като сме запазили цените от този сезон.

Като се извиняваме още веднъж за евентуално причиненото неудобство, Ви желаем да бъдете здрави и Ви очакваме отново през лято 2021.

Оставаме на Ваше разположение за допълнителна информация и въпроси.

Поздрави,

Екипът на МПМ хотели