Кариери

От основаването си през 2011г. „МПМ Хотелс“ ООД цели създаването на незабравими спомени за своите гости. Ние вярваме, че един от най-важните фактори да бъдем предпочитано място за почивка от нашите гости е вниманието към всеки детайл. Заради това, ние търсим мотивирани и вдъхновени хора, които да споделят нашите цели.

Доброто настроение, идеите и усилията на нашите служители, ни правят това, което сме. Ние им предоставяме сцена, на която те да представят индивидуалността си и да разгърнат потенциала си.

Ако вие сте усмихнат и мотивиран човек, готов за предизвикателства, изпратете вашата кандидатура.

„МПМ Хотелс“ ООД гарантира, че предоставените от Вас лични данни са защитени съгласно ЗЗЛД и Регламент 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета, обработват се само във връзка с процедурите по подбор на персонала и се съхраняват за срок не по-дълъг от 3 /три/ години. С подаването на документите си, Вие давате своето доброволно и информирано съгласие те да бъдат обработвани с цел участие в процедурата по подбор на персонала, а ние – „МПМ Хотелс“ ООД, Ви гарантираме и осигуряваме достъп до Вашите данни и поемаме задължението за коригиране или заличаване на личните Ви данни при отправено изрично искане за това от Вас.

 

В момента нямаме свободни работни позиции. Моля изпратете вашето  CV за бъдещи кампании.