FAQ

От главното меню на сайта изберете полето „Резервации“, след това изберете хотелът, в който желате да направите Вашата резервация. Попълнете данните в резервационната бланка, след като изберете желатана стая натиснете бутона „Резервирайте“ и довършете указаните стъпки.

След като депозита по Вашата резервация бъде платен, от нашата страна ще получите потвърждение с номер на резервацията, на посочения от Вас имейл. Можете да получите информация за статуса на Вашата резервация и като се свържете с отдел „Резервации“ на нашия резервационен телефон +359 884 440 440 в рамките на работното ни време всеки ден от 09:00 до 18:00 часа или на имейл office@mpmhotels.bg

Гостите на МПМ Хотели могат:
– да предплатят своите резервации чрез банков трансфер, кредитна/дебитна карта или ако епредварително договорено на място в брой.
– да платят своите сметки за допълнителни услуги на рецепция в брой или с кредитна/дебитна карта.
Хотелите приемат карти VISA и MASTERCARD.

Ако пътувате с автомобил можете да намерите GPS координатите на всеки един от нашите МПМ Хотели като от главното меню на сайта от полето „Хотели“ изберете хотела, за който сте направили Вашата резервация и след това в подменюто, изберете полето „Контакти и локация“

Ако желаете да поръчате трансфер от и до летище може да се свържете с отдел „Резервации“ на нашия резервационен телефон +359 884 440 440 в рамките на работното ни време всеки ден от 09:00 до 18:00 часа или на имейл office@mpmhotels.bg за да получите ценова оферта.

Всички МПМ Хотели разполагат с ограничен брой паркоместа. Те се ползват на принципа първи по време първи по право. Можете да получите повече информация от отдел „Резервации“, с който можете да се свържете на нашия резервационен телефон +359 884 440 440 в рамките на работното ни време всеки ден от 09:00 до 18:00 часа или на имейл office@mpmhotels.bg

Настаняване във всички МПМ Хотели започва в 14:00 часа, а освобождаването на стаите е до 12:00 часа.

Възможността за ранно настаняване е необходимо да бъде потвърдена от отдел „Резервации“, с който можете да се свържете на нашия резервационен телефон +359 884 440 440 в рамките на работното ни време всеки ден от 09:00 до 18:00 часа или на имейл office@mpmhotels.bg . Ползването на стаята след 12 ч. в деня на заминаване трябва да бъде заявено предварително и потвърдено от „Рецепция“ и се заплаща допълнително на място.

Във всички МПМ Хотели има помещение, в което можете да оставите своя багаж при необходимост докато бъдете настанени или след като освободите стаята си.

Във всички МПМ Хотели има безжичен интернет със скорост от 512 kb/s, а ако желате високоскоростен интернет, можете да доплатите на рецепция за някой от хотелите.

В МПМ Хотели не се допускат домашни любимци.

Load More