ЗА ХОТЕЛА

МПМ Хотел Спорт

МПМ Хотел Спорт е с перфектно местоположение за любителите на зимните спортове, намирайки се само на 100 метра над начална станция на кабинковия лифт в Банско и на кратко разстояние от основните забавления и атракциони на града. Освен чудесната локация в подножието на Пирин планина и близостта до ски пистите, хотелът предлага настаняване в луксозни двойни Екзекютив или Делукс стаи или в просторни апартаменти.

На рецепцията в МПМ Хотел Спорт могат да бъдат закупени лифт карти за ски зоната на Банско.

УСЛУГИ

Уважаеми партньори и клиенти!

От името на MPM Хотели, моля да се запознаете с и да вземете под внимание следващата важна информация относно мерките за превенция на COVID-19, предприети от българското правителство!

Българското правителство обяви извънредно положение в Република България от 13 март 2020 г, което остава в сила до края на месец март. Заповедта за предприемане на противоепидемични мерки се въвежда от Министерството на здравеопазването за периода от 13 март 2020 г. до 29 март 2020 г. Заповедта изисква всички обществени заведения да останат затворени, включително тези, които работят в хотелите. Въз основа на най-новите разпоредби предстои да затворим всички обществени заведения за хранене, барове, кафе-сладкарници, увеселителни и игрални зали, СПА центрове и др. в страната, съответно в хотела. Въз основа на тази заповед на българското правителство и Министерство на здравеопазването от 13 март 2020 г. ресторант, лоби бар и СПА център ще останат затворени от 14 март 2020 г.

В тази връзка МПМ Хотели започва да прилага някои допълнителни специфични и извънредни мерки и действия за осигуряване на правилна превенция и безопасност на всички наши гости и служители.

В тази извънредна ситуация ще продължим да работим при определени ограничения, за да осигурим допълнителни условия за безопасност на гостите в хотел Спорт и горещо препоръчваме на всички гости с бъдещи резервации да преразгледат своите планове за пътуване и да отложат пътуванията си за същия период през следващия зимен сезон – март 2021.

За допълнителна информация и повече подробности, оставаме на Ваше разположение!

Можете да се свържете с нас на e-mail: office@mpmhotels.bg и/ или reservations@mpmhotels.bg или на телефон +359 884440440

Екипът за Маркетинг и продажби на МПМ Хотели


 

За Вашия комфорт в МПМ Хотел Спорт предлагаме още:
Лоби бар
Основен ресторант – 130 места за сядане
„Егур Егур“ – а-ла-карт ресторант с изискана селекция от ястия и вина
Красива и добре поддържана градина с огнище на открито и шезлонги около него
Зона за релакс с парна баня, сауна, плувен басейн, римска баня, външно отопляемо джакузи
Зона за масаж и козметични процедури

НОВО – Фитнес

Рум сървис, пералня, химическо почистване, паркинг и вътрешен, отопляем гараж
Помещение за съхраняване на собствено ски и сноуборд оборудване
Магазин за наем на ски и сноуборд оборудване
Банов клон и банкомат
Безплатно използване на: Wi-Fi, плувен басейн, парна баня, сауна, плувен басейн, римска баня, външно отопляемо джакузи, фитнес, външен паркинг с ограничен брой места, помещение за съхраняване на собствено ски и сноуборд оборудване.

КОНТАКТИ И ЛОКАЦИЯ

КОНТАКТИ

  • телефон: +359 749 82037
  • факс: +359 749 82040
  • e-mail:
  • резервационна линия: +359884 440 440

ЛОКАЦИЯ

GPS координати: Latitude 41.824884537391654, Longtitude 23.477600644180256