Привестваме с „Добре дошъл“ в нашето семейство и МПМ Хотел Кондор 4* в Слънчев бряг!

thumb image

Скъпи приятели на МПМ Хотели,

Радостни сме да споделим с Вас новината, че от следващия летен сезон към семейството на МПМ хотели присъединяваме още един обект в Слънчев бряг.

Четири звездният МПМ Хотел Кондор се намира в северната част на курорта само на метри от златистия пясъчен плаж и ще предлага настаняване в 144- ри стаи, част от които с прекрасна гледка към морето. Стаите в МПМ Хотел Кондор са удобно обзаведени със самостоятелен санитарен възел с душ, телевизор с кабелна телевизия, телефон, индивидуален климатик и тераса с кът за сядане.

Какво ново могат да очакват гостите на хотела?

Въвеждаме нови стандарти в обслужването и продукта, които се идентифицират традиционно с бранда на МПМ Хотелс и вече са добре разпознаваеми от всички наши гости и партньори, както от България, така и от чужбина.

  • Безплатно настаняване на деца до 12 навършени години с двама възрастни
  • безплатно ползване на WIFI в хотела
  • типичното за МПМ Хотели гостоприемство и персонално обслужване ще бъдат неизменна част от нововъведенията за предстоящия сезон.

Отчитайки тенденциите в търсенето и предпочитанията на съвременния гост, хотелът ще предлага настаняване по избор на госта на база нощувка със закуска или полупансион. За изключителния престои на нашите гости към вечерята ще добавим щипка блясък с нашето а-ла-карт обслужване в основния ресторант на хотела и избор от меню, майсторски подбрано сред кулинарните изкушения на нашите майстор готвачи. Комплиментът ни за всеки гост ще бъде чаша вино от селектирани български изби, а за малките ни гости, разбира се, безалкохолна напитка.

Гостите на МПМ хотел Кондор ще имат на разположение още  лоби бар и бар до басейна, фитнес, студио за масажи, стая за тихи игри и занимания, паркинг.

Както винаги безплатно ще могат да използват чадъри и шезлонги около басейна на хотела.